Project

General

Profile

Overview

Krijgen in een gigantische opblaasbare plastic bubble is een gevoel dat een beetje overweldigend kan zijn op het eerste, maar zodra de bal in het spel is gebracht en iedereen begint te lopen dat eerste moment gebeurt. Na alleen de zorg over het maken van doelpunten, duwen elkaar en rol op de grond lachen non-stop.

De [[bubble voetbal http://www.bubblefootballshop.nl/]] is een van de meest gevraagde activiteiten voor verjaardagen nu. Niet alleen hier, maar over de hele wereld. En het beste van allen, die bewijst nog maar eens herhaald, omdat al voorbij het zo goed dat ze niet kunnen helpen, maar wil nogmaals beleven. Zeker als u hebt deelgenomen of hebben één van onze spellen te hebben gezien weet je wat we het over hebben.

Een andere reden waarom het is een geweldige activiteit voor feesten is dat er geen leeftijdsgrens om het team te vormen. Zelfs kinderen kunnen spelen, want we hebben kleinere bellen voor hen. En zelfs dienen als bescherming kan gezin waar grootouders en kleinkinderen, vaders en zonen of ooms en neven partijen samen genieten in het veld te organiseren. Dus het is niet alleen een goed idee om verjaardagen te vieren, maar ook voor vele andere familieleden of vrienden die je door het hoofd feesten kan passeren.

In de [[bubble voetbal https://twitter.com/bubbelball_nl]] is zeilen voor de lol, maar ook voor de veiligheid. Een ding is niet op gespannen voet met elkaar. Draag goed geplaatst harnas toestaan dat iemand om te springen, duwen en soepel rollen. Niemand is te oud, te formeel of ernstige holster op de bubble. Het is ook een geweldig excuus om niet te gaan naar het feest geregeld, want na al iedereen zal eindigen verfrommeld en onverzorgd na de wedstrijd.

Issue tracking

open closed Total
Task 1 0 1
Feature 0 0 0
Bug 0 1 1
Support 0 0 0

View all issues

Members

Manager: Bubblefootballshop NL