Project

General

Profile

Overview

Проект по предметот - Управување со ИКТ проекти - ФИНКИ
Страна на која ке може да се најдат информации за филмови кои сакате да ги гледате

  • Project Type: Team Collaboration

Issue tracking

open closed Total
Task 34 0 34
Feature 0 0 0
Bug 0 0 0
Support 0 0 0

View all issues | Calendar | Gantt