Project

General

Profile

Overview

Gigabyte heeft het ontwerp van hun AORUS gaming notebook meegenomen naar het volgende niveau met de komst van de X7 DT v6. Met toonaangevende GPU en CPU-prestaties, een snelle solid-state opslag en krachtige netwerken en weergave-opties, alles kan vertragen?

Sinds enige tijd heeft Gigabyte gewerkt om serieuze opmars in de gaming notebook markt (vaak gedomineerd door de wil van Alienware, ASUS ROG en MSI, onder een aantal andere nieuwkomers) te maken met steeds hogere kwaliteit-aanbod. Vandaag zijn we met wat het gemakkelijk hun meest overtuigende brouwsel tot nu toe: de X7 DT v6, uitgerust om te doden-en $ 3099 MSRP, misschien geprijsd op die manier, ook. Maar onder zijn kwaliteiten, één ding de X7 DT v6 lijkt niet bereid op te nemen is het compromis. Van een overgeklokte Intel Core i7-6820HK aan de formidabele NVIDIA GeForce GTX 1080 , aangevuld met 32 GB DDR4 geheugen en een 512 GB M.2 PCIe SSD NVMe, dit is een notebook dat niemand willen zou moeten verlaten.

Het is ook een aanzienlijk slanker en mooier machine dan we van Gigabyte heb gezien in het verleden, en de relatieve draagbaarheid voor zijn klasse (3,25 kg) provoceert de typische bezorgdheid over thermisch beheer en het geluidsniveau. Het duidelijkste directe vergelijking hier is om de nieuwe Razer Blade Pro, die bijna identiek specs sport en met een vergelijkbare vormfactor en draagbaarheid-hoewel we nog niet de Razer herzien. Zoals gebruikelijk zal onze schare van ongeëvenaarde testen de barsten (indien van toepassing) in deze indrukwekkende stichting onthullen. Laten we beginnen.
De AORUS X7 DT v6 heeft een slank, magnesium behuizing met overwegend vlakke oppervlakken. De grootste uitzondering hierop is op het display deksel, waar de gebeitelde lijnen subtiel flankeren de zilverachtige eagle logo in het midden van het deksel-net genoeg flair, maar niets te opzichtig. Ondertussen is de rest van het apparaat relatief ingetogen, met alleen de verlichte uit-knop en veelkleurige individueel verlichte toetsen echt op te vallen. Men kan net de markeringen van het AORUS logo op het oppervlak van de touchpad bij weinig licht; in lichtere omstandigheden, wordt duidelijker. De enige klacht die we hier kunnen indienen is ten aanzien van die van de vingerafdrukken en de huid oliën, die gemakkelijk kunnen worden aangetrokken door de oppervlakken en zijn veel moeilijker te reinigen. Een microfiber doekje is opgenomen om te helpen bij een dergelijke esthetische onderhoud te vergemakkelijken.

Accu Dell Precision M4600 http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4600.html .

Haptisch, de oppervlakken voelen zich ook luxe. Het metaal is cool om aan te raken (bij stationair toerental, toch) en zorgt voor een zachter gevoel dan glanzender opties. deels als gevolg van de grote rubberen voetjes, het toestel is opvallend stabiel op een vlakke ondergrond. Niet veel flex is apart aanwezig is van in het centrum van de basiseenheid, en alleen onder matige druk. Intussen is de schermcover is tamelijk stijf, maar de druk op de achterkant produceert zichtbare verstoringen op het paneelvormige zodat voorzichtigheid geboden te vermijden.

Het relatief lage gewicht van 3,25 kg (7,17 pond) wordt aangevuld door slechts 30 mm dik en een over het algemeen heel draagbaar pakket. Tight scharnieren ook helpen maken gebruik tijdens het transport aangenaam. In samenhang met het gewicht van de basiseenheid worden de scharnieren afgestemd net voldoende compact om voor comfortabele één hand openen zonder de basis van het oppervlak.
De meeste alles wat we willen zien is aanwezig in termen van connectiviteit op de X7 DT v6; we getrakteerd op vier totaal USB-poorten (drie USB 3.0 en een USB 3.1-type C, zonder Thunderbolt 3 ondersteuning) en tal van mogelijkheden voor video-uitgang (2x HDMI samen met DisplayPort). Laat u niet misleiden door de VGA-vormige rubber aan de linkerzijde van het toestel; het is niet echt een VGA-poort, en in plaats daarvan is slechts een lege ruimte (zie onze foto's van de interne moederbord voor bewijs hiervan). Port lay-out is vooral handig, met de USB-poorten verspreid drie verschillende randen en de twee HDMI-poorten ook tegenover elkaar; afstand is misschien een beetje krap, maar mag niet problematisch voor de meeste kabels en adapters te bewijzen.
The Killer Wireless-n / a / ac 1535 Wireless Network Adapter in de X7 DT V6 beschikt over een maximale doorvoersnelheid van 867 Mbps met 20/40 MHz-kanaal bandbreedte op 2,4 GHz en 20/40/80 MHz op 5 GHz. De adapter presteerde goed in onze tests, en we waardeerden ook de meegeleverde DoubleShot Pro-technologie, die automatisch maakt gebruik van zowel de Killer Ethernet-adapter en de Wi-Fi-adapter samen 1,867 Mbps totale bandbreedte, en dat ook prioriteit verkeer tussen de twee op basis waarvan verbinding is sneller op een bepaald ogenblik. Deze functionaliteit leek goed tijdens ons testen van de machine. The Killer Wi-Fi-adapter bevat ook Bluetooth 4.1-functionaliteit.

De X7 DT v6 omvat een tamelijk forse 230W Delta Electronics ADP-230EB T AC-adapter, dat is een relatief veel voorkomende adapter ook gebruikt voor een aantal ASUS ROG notebooks. Het weegt 900 g, wat een typisch formaat voor een notebook van deze klasse. Afgezien van de stroomadapter, een microfiber schoonmaakdoekje en een USB flash drive geladen met systeem drivers zijn ook in de doos.

Accu Dell Vostro 3550 http://www.koopaccu.com/dell-vostro-3550.html  .

Gigabyte's opgenomen Command & Control-software (met een logo en de naam van die terug harkens naar een oude real-time strategy game die we vonden) is echt een handige troef. Op het meest elementaire niveau, het biedt gemakkelijke toegang tot de audio-volume, helderheid van het scherm, draadloos wisselt, en andere dergelijke fundamentals.

Maar buiten deze, zijn er ook tal van andere diepere functies. Eerste op de lijst is de easy-to-use ventilatorsnelheid controles (met vooraf ingestelde profielen), waarmee de gebruiker om alles, variërend van "stille" werking van de machine (waar het smoren en de temperatuur ontwikkeling in ruil worden opgeofferd voor lagere geluidsniveaus) om aan te geven "gaming" (nogal luidruchtig, maar met beperkte smoren) of zelfs handmatige snelheid instellingen van hoger dan dat. Volgende zijn de overklokken controles, die een elementaire dashboard-achtige interface aan temperaturen en / of vermogen van de CPU en GPU kloksnelheden dan hun voorraad defaults monitoren bieden.

Audio controls bieden tamelijk gedetailleerde controle over de vorm van het resulterende geluid, terwijl een geïntegreerde driver update nut en de back-up systeem hulpmiddel maken onderhoud en de ramp planning relatief pijnloos. Diverse andere schakelaars en opties bestaan ​​ook, zoals die met betrekking tot USB-oplaadkabel functionaliteit en de video-uitgang selectie. Tenslotte de "Fusie" module voorziet in zeer ingewikkelde besturing via geavanceerde toetsenbordverlichting systeem, waarbij iedere toets kan worden verlicht met een palet spanning 16,7 miljoen kleuren. Vooringestelde animaties zijn selecteerbaar (met aanpasbare parameters, zoals snelheid, richting en helderheid), of individuele toetsen kunnen hun lichten zijn ingeschakeld of uitgeschakeld voor een gemakkelijke identificatie van de bedieningsorganen voor een bepaalde toepassing.
Opwaardering en vervanging van onderdelen op de AORUS X7 is niet al te veel van een proces, op voorwaarde dat de gebruiker heeft een Torx schroevendraaier tot hun beschikking. 12 schroeven op het onderste paneel op het basisstation, en het is vermeldenswaard dat de twee middelste onderste schroeven ook zijn bedekt met een dunne film die lijkt waarschijnlijk aanwezig te zijn om aan te geven of het apparaat is door de gebruiker geopend. Eenmaal binnen, zowel fans zijn gemakkelijk toegankelijk voor het reinigen, en tal van vervangbare onderdelen en poorten zijn beschikbaar: twee M.2 2280 SSD-poorten (waarvan er één werd bevolkt van ons beperkt nazicht configuratie), een 2.5 "drive bay 7mm (ook bevolkt) , vier (4) RAM slots voor DDR4 SODIMM (2 bevolkt), de WLAN-adapter, CMOS-batterij, en ten slotte, het interne systeem batterij.

Accu Dell Precision M4700 http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4700.html .

De X7 V6 is voorzien van een substantieel beter toetsenbord dan de vorige modellen. Toetsen zijn voorzien van een medium slag met een goede feedback, strakke bouw en comfortabele bediening kracht. De lay-out is ook aanvaardbaar, hoewel de verticale rij van de macro toetsen op de meest linkse kant vergt enige aanpassing; vergelijkbaar met de ThinkPad Fn / Ctrl-syndroom, voor de eerste paar weken van het gebruik, de gebruiker waarschijnlijk per ongeluk verwarren deze toetsen voor de typische sleutels grenzend aan de linkerkant van een typisch toetsenbord. Aangezien dit is een 17,3-inch machine, is een full-size numeriek toetsenbord ook aan de rechterkant. Zoals vaak het geval is, de pijltjestoetsen verspreid in dit vastgoed, die ook in eerste instantie kan een beetje verwarrend (aangezien ze beschikken over geen onderscheidende tekens).

Issue tracking

open closed Total
Task 0 1 1
Feature 0 0 0
Bug 0 1 1
Support 0 0 0

View all issues

Members

Manager: laptop accu