Project

General

Profile

Overview

Nieuwe blauwe laser pen kan wijzen lucifers en sigaretten
http://www.laserkorting.nl/nieuw-blauwe-laser-pen-10000mw.html ,

Dit is de output 10w laser pointer kracht ultra-operatie heeft een krachtige laserpen 10000mw video, is het mogelijk om te oefenen in verschillende situaties, luxe, uitstekende draagbaarheid. Kracht van Black verschijning ontwerp raffinement, glans, textuur is goed, het is erg luxe. De laserpen is een functie hoge betrouwbaarheid, hoge stabiliteit, consistentie is goed, en een lange levensduur.
Paklijst:
● 1 * laserpen 10000mw
● 1 * Batterij Cargeur
● 2 * 16340 Batterij
● 1 * Goggles voor laser
● 1 * opbergdoos

Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage is deze laserpen alleen voor professioneel gebruik.

10000mW blauw laserpen

Opmerking:
1. omdat we zijn zeer laser pointer macht, absoluut geen gebruik van een laserstraal het menselijk oog en dieren tegen blootstelling! Leiden tot ernstige verlies van het gezichtsvermogen of zelfs blindheid.
2. continu laserlicht tijd adviseert niet meer dan 1 minuut, niet door de laser door oververhitting en de invloed op het leven!
3. Verwijder de batterijen wanneer niet in gebruik, een kind is niet gemakkelijk om in het huis te krijgen!
4. serieus als je laser aanklacht of vervang de batterijen minder balk. Beloofd door Verkoper : Professional Services. Is gewijd aan het verstrekken van de beste shopping ervaring mogelijk. Als je koopt, kunt u er zeker van zijn dat we hier zijn om zorg te dragen voor al uw vragen en zorgen. Aarzel dan niet om ons te contacteren. In 24 uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. Professioneel product. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer grote bedrijven. Kan veel laser pointer. Betrouwbare kwaliteit, goede service. We zullen het beste product, de laagste prijs, loyale samenwerking met u! Blij met uw komst!
10000mw blauwe laserpointer
http://www.laserkorting.nl/10000mw-blauwe-laserpen.html

Issue tracking

open closed Total
Task 0 0 0
Feature 0 0 0
Bug 0 0 0
Support 0 0 0

View all issues

Members

Manager: sandy lisn