Project

General

Profile

Overview

In een andere briefpapier, de verkoop van een verscheidenheid aan groene laser pointer, laser pen wordt geleverd met een afstandsbediening computer functies. Presentatie over de verpakking van het product, laser pointer rode laser golflengte van 650 nm, is de projectie-afstand meer dan 10 meter, geprijsd op 80 yuan. "De blauwe laser pointer 10000mw is een relatief hoge prijs, maar de kwaliteit is goed, zeer duurzaam, lange afstand, het licht is ook erg stabiel, niet sprankelend.", Aldus de eigenaar.
http://www.laserkorting.nl/10000mw-nieuwste-high-power-groene-laser-pointer.html ,
Het eerste wat ik zag toen ik wilde mijn sterkste laserpen kopen bestellen, werd verwijderd deze blauwe laser pointer uit de verpakking was dat het is verrassend stevig en zwaar. Ik was niet verwacht dat het dit goed gedaan. Als het gaat om fraude betrokken niet installeren van de batterijen. U zet de achterkant van het en binnen is een kunststof accubak. Ik heb persoonlijk gezien een stuk goedkoper auto's in andere artikelen die ik heb en eerlijk gezegd, ik heb geen problemen met de auto helemaal kwaliteit. De auto heeft markeringen op zowel de positieve als negatieve pool van de pijl, die laat zien aan het eind van het eerste in te voegen. Er zijn twee bronnen van deze laser pointer betrokken, een inwendig naar het hoofd en één op de dop. Beide bronnen zijn erg sterk, dus veel dus het was moeilijk om de dop er weer op te zetten.
http://www.laserkorting.nl/10mw-rode-Laser-boresighter.html ,
200mW laserpen blauw-violet
De zaak is van goede kwaliteit, met O-ringen en een zwarte non-slip oppervlak voor de foto's. Ik heb niet een manier om de kracht van zijn vermogen te testen, maar het lijkt laserpointer om de truc doen. Het is zichtbaar troebel, die in dit geval is een gewenste eigenschap aan te geven dat het uitgestraalde spectrum per specificatie neigt. Het enige slechte ding over dit voor mij is de laser zelf is gevoelig voor beweging, lijkt de cartage (of hoe je het ook wilt noemen) dat de batterijen veel wiebelen zal duren. Zodat de laser pointer zou flikkeren of helemaal niet draaien als ik schudde het. Ik heb een of andere manier vast dat door het invullen van een aantal schuim op de vloer net als de batterijen bewegen minder, het helpt om de fibrillatie te stoppen, maar soms moest ik om het te raken om de Laserstraal op te maken.
Groene laser pointer 1000 mW
Gezien in de laser vereist slechts een enkele druk op de knop om te gaan. Van individuele fotonen zijn verschillende, maar een aantal zijn slechts door velen dat de fotonen raakte aan beide zijden herhaaldelijk te spiegelen en moeten terug door de metalen worden gebracht. Zo is het foton generatie rotsen blijft altijd hoog totdat er uiteindelijk genoeg licht om een ​​laserstraal op de gewenste plaats op het scherm te krijgen. Laserlicht wordt dan gezien niets anders dan een grote massa van identieke fotonen braadpan met hetzelfde doel.
http://www.laserkorting.nl/laserpen-rood-500mw-sterren.html ,
Nu echte groene laser pointer 1000 mW laser pointer in deze winkel?
Het probleem is in feite dat nu de halfgeleider is aangegeven fotonen dat zij over vliegen met onmiddellijke ingang als rode fotonen. Een rode laser pointer zou nu klaar zijn voor de blauwe kleur, de fotonen moeten nog een beetje werken. Een tweede halfgeleider laserpen kopen maakt rood licht eerste infrarood, voor de mens onzichtbaar licht. Met behulp van geavanceerde Refraction volgt een frequentieverdubbeling naar de gewenste blauwe kleur. Deze extra module is de borg van de massa-verenigbaar gebruik blauwe laser pointer in het dagelijks leven. Het bereik van de beschikbare groene laser pointer 1000 mW is immens, maar helaas niet altijd waar koste gaat van de kwaliteit. Als u koopt vooral te danken aan de prestaties, solide bouwkwaliteit, een kleine jet spread zelfs op lange afstanden en de levensduur van de batterij.
http://www.laserkorting.nl/groene-laser.html ,
laser pointer 3000mw
Hier is de groene laser pointer 1000 mW is met brute kracht
Bijna een exotische toestand groene laser pointer 1000 mW groene kleur. In eerste instantie waren er slechts tientallen rode laser pointer, dan geïsoleerde groene vertegenwoordigers kunnen worden gekocht, maar laser lamp rood waren nog een tijdje te duur en nauwelijks haalbaar voor thuisgebruik. Ondertussen, dit is fundamenteel veranderd en u kunt uw presentaties zelfs terug voor weinig geld in blauw licht te maken. Zoals bij alle in dit land erkend aanwijzers het beschikbare vermogen lager dan een milliwatt, wat voldoende is voor gebruik als luminescente merkers of aanpassingen en enquêtes algemeen. In de blauwe variant echter moet worden gezorgd afhankelijk van de kwaliteit van de inrichting, als de vlekken zijn zichtbaar op de wand, zelfs bij daglicht. De reden hiervoor is de aard van het menselijk oog.
De evolutie heeft ervoor gezorgd dat onze ogen perfect aangepast aan het zonlicht. Deze bevat dan ook aanzienlijk meer groene componenten en onze organen van het zicht meer groene gevoeligheid, dus spring uit naar het bekijken van platforms staan ​​groene weiden in plaats van bruin oog blauw water gebieden op dezelfde omgevingstemperatuur. Het licht van een groene laser wordt meer duidelijk erkend dan die van blauw. Dus laserpointers hebben blauwe aanzienlijk helderder stralen dan hun collega's, dat is de reden waarom de prestaties limiet met een slechte kwaliteit kan een probleem worden. Goede modellen echter niet garanderen duidelijke presentaties zelfs in direct zonlicht. Andersrum invloed op de blauwe kleur afhankelijk van de situatie veel minder opdringerig dan de protserige groene of rode het meest laser pointers
http://www.laserkorting.nl/
Deze collimator bore sight is saustark
Om een ​​laser pointer kan helemaal lezen, moet hij de wetten van de fysica kennen. Een foton, dat wil zeggen een deeltje van het licht, kunnen plagen uit een tweede identieke foton van een halfgeleider metaal, toen het gewoon vliegt op passende wijze alleen door de plaat. Maar dat de halfgeleider ooit fotonen gave, moet een externe spanningsbron worden gebracht dat geval een batterij, alleen in de juiste stemming.

Issue tracking

open closed Total
Task 0 0 0
Feature 0 0 0
Bug 0 0 0
Support 0 0 0

View all issues

Members

Manager: lightsaber zhang