Project

General

Profile

Overview

Accu a41-x550a http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html heeft geveegd langs door Microsofts droom dat mensen willen laptops die terug in de enorme en onhandig tabletten kunnen worden gebogen. Dat is wat de komst van de nieuwe Asus TP550LA-CJ127H is ons te vertellen, een klomp 15,6-inch laptop met een gewicht van 2,6 kg die kan transformeren in een handomdraai in een touchscreen tablet die nog steeds 2,6 kg weegt. Zie ook: beste nieuwe tabletten komt in 2016.

Open de klep van de zware tablet van de TP550L en vindt u een all-kunststof-laptop die probeert te geven zelf met het hebben van de metalen constructie. Het zilver-geschilderde kunststof bovenste dek leent signalen van kwalitatief hoogwaardige producten, om de overbodige knoppen-en-verlichting-telling gelukkig laag te houden. Bekijk alle tablet Beoordelingen.

Er is een groot betegeld toetsenbord in A41-X550E Accu http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html zwart met witte cursief Hoofdstedelijk typografie, met toegevoegde numeriek toetsenblok rechts om te helpen met het vullen van de breedte van het chassis. Dit toetsenbord werkt nauwkeurig en we vonden dat het zou snel en nauwkeurig te typen.
Hieronder is een Apple-stijl buttonless trackpad dat sporen muis op richtend door vinger nauwkeurig genoeg, hoewel zijn mechanische Klik een kwakzalver resonate plastic uit de buigzame zaak maakt.

Aan de rechterkant van de Accu Asus a32-n55 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n55.html laptop/tablet is een tray-loading optische-schijfeenheid, kunnen lezen en schrijven naar DVD's en cd's, maar geen Blu-ray. Twee USB 2.0-poorten wonen hier, maar moet u ultrasnelle connectiviteit moet u te wenden tot de linkerzijde een eenzame USB 3.0-poort te vinden. Dit zit tussen een SD-kaartsleuf en HDMI-poort, met valdeur gigabit ethernet-poort en 3,5 mm koptelefoonaansluiting voltooiing van de poort-matrix. Merk op dat het kaartslot is opgegeven tot SDHC kaarten alleen, wat betekent dat een maximale capaciteit van 32 GB.

Verrassend is de belangrijkste / uit-knop aan de voorzijde van deze lijn, naast een volumeknop rocker. De positionering van deze maakt meer zin wanneer het scherm heeft is gewikkeld rond de rug en u wilt gebruiken de TP550L in de modus Tablet PC actief, maar ze zijn heel handig geplaatst voor laptop gebruik ook, zodra u hebt vergeten waar ze zijn. Zie ook: Tablet PC Advisor.

Het display is een lage resolutie shiny glans paneel met niets in Accu Asus a32-k72 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k72.html de weg reflectie-straling werende coatings. Dus hier is het aspect van de 2 in 1 onthult de handige dubbele plicht als persoonlijke spiegel onder de meeste omstandigheden van de verlichting.

Verstorende gebruiksgemak is veel verder echter Asus keuze van laagwaardige TN technologie paneel. Naast haar arme kleurweergave en slechte contrastratio (62 procent sRGB, en contrastverhouding van 80:1, in onze lab tests) er abominably smalle kijkhoeken. Dat is erg genoeg nieuws voor een laptop; maar een doeltreffende deal breaker voor elk apparaat met tablet pretenties waar u zult worden routinematig aan het bekijken van verschillende kanten.

Gebruikt als een touchscreen laptop, wiebelt het heen en weer op een onthutsende wijze wanneer u met je vinger tikken, uiteindelijk na een paar seconden trilling vestigen.

De Asus TP550L wordt aangedreven door een 2,4 GHz Intel Core i7; niet de gebruikelijke quad core die het label 'Core i7' kan evince maar een eenvoudiger dual core-processor. Er zijn twee 4 GB-modules voor een totaal van 8 GB voor geheugen, en opslag is hoffelijkheid van een 750 GB harde schijf, een traditionele 2.5 in SATA type.

http://crosscountrypromotion.com/community/blogs/post/180

https://www.sharewise.com/us/news_articles/1214003

Issue tracking

open closed Total
Task 0 0 0
Feature 0 0 0
Bug 0 0 0
Support 0 0 0

View all issues

Members

Manager: cvbwesraw sdmnqaw