Project

General

Profile

Overview

Bij het maken van keuzes over de te gebruiken materialen, de montage stappen, gereedschap, enz., het doel is niet alleen om het bereiken van de soepelste en meest kosten-efficiënte productie proces van de groene laserpen http://www.laserkopen.com/c-40_77_78.html. Wat niet bekend is bij het begin is hoe veranderingen in de component productie kunnen een invloed op de productie van het product, en uiteindelijk de prestaties van het product en het succes op de markt.

Deze component vragen zijn:
• Kunnen ze worden vervaardigd binnen het budget en tijdsbestek toegestaan?
• Zullen ze breken, aantasten, of anderszins beschadigd worden tijdens de productie of later, als ze worden ingezet in de feitelijke toepassing?
• Zijn de materialen, de vorm, de grootte, het gewicht en andere functies geoptimaliseerd voor de beste prestaties van een krachtige laserpen?

Deze vragen gaan verder dan alleen de "Wat is de beste manier om de rol als opgegeven?" Soms is het een onderdeel zoals oorspronkelijk opgegeven kan worden vervaardigd, of op zijn minst niet binnen de gespecificeerde begroting van de kosten en de tijd van de sterke 500mW laserpen http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9719.html.

De beantwoording van deze vragen vergt een discovery-fase waarin de fabrikant van de component en de fabrikant van het product samen te werken als de laserpen R&D-partners. Een goede R&D-partner van de laserpen is iemand die verwelkomt de samenwerking eerder dan vermijdt het omdat "we liever gewoon dingen."

Omdat ze echt willen, de grote laserpen R&D-partners hebben meestal veel ervaring op te doen. Die ervaring helpt ze te voorkomen dat het verspillen van tijd opnieuw het wiel uitvinden of naar beneden gaat dood eindigt. Een stevige R&D track record waarschijnlijk betekent ook dat ze respect voor hun klant op de intellectuele eigendom.

Een goede laserpen R&D partner is ook meer kans op het bereiken van ontwerp doelen die minder R&D georiënteerde leverancier onmogelijk zouden vinden. Omdat ze het leuk vinden om grenzen te verleggen en innovatief zijn ze waarschijnlijk antwoorden hebben die anderen niet hebben. Dat is omdat je het niet kan worden een groot R&D-partner zonder uw oog gericht op wat echt telt — dat wil zeggen, of de component ontwerp zal zorgen voor succes op de markt. U kunt kopen een 1000mW laser http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html hier. Dat is een andere vraag dan de vraag of het onderdeel kan worden gemaakt, voor hoe veel en hoe snel. En iemand die zich op dat zal helpen om uw bedrijf en product boom.

Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw R&D-behoeften van de laserpen, contacteer ons vandaag nog!

Issue tracking

open closed Total
Task 0 0 0
Feature 0 0 0
Bug 0 0 0
Support 0 0 0

View all issues

Members

Manager: viss coze