Project

Profile

Help

HostedRedmine.com has moved to the Planio platform. All logins and passwords remained the same. All users will be able to login and use Redmine just as before. Read more...

Overview

Veona - Ne viseljen fényvédő. Mindenki szereti érezni a hőt a nap a bőrük, de ne feledje, hogy az UV sugárzás okozhat ráncokat, napfoltok, sőt bőrrák. Subsume a bőrt alkalmazásával fényvédő, amikor előre, hogy ki a nap, akár csak húsz percig. Mint egy üres minimális, alkalmazni fényvédő az arcon, mellkas-, nyak-és kéz, mint a bőr ezeken a területeken általában a legelső érzékeny az UV sugárzás. A termék, mint Uber száraz fényvédő SPF30 Peter Thomas Roths.

Ne egyél egészséges ételeket. Élelmiszer-író Michael Pollan könyve védelmében élelmiszer tanácsolja olvasóit, "Egyél ételt. Nem túl nagy mennyiségű. Többnyire növények. "Pollan egyszerű, felszabadító megközelítése étrend minden bizonnyal egészséges a bőre tovább. Zöldségek és gyümölcsök tele vannak antioxidánsokkal, vagy speciális kémiai vegyületek lebontják a rákkeltő szabadgyököket a szervezetben. A szabad gyökök együttesen okoznak sejtkárosodást a bőrt. Az egészséges bőr belülről kifelé, tartalmazza színes zöldségek és gyümölcsök minden étkezés, és különösen a célja, hogy lenézi tömegek vitaminok C, E, A és A béta-karotin.

https://www.healthnutra.org/hu/veona/

https://www.healthnutra.org/hu/erogen-x/

 

 

Also available in: Atom