Project

Profile

Help

HostedRedmine.com has moved to the Planio platform. All logins and passwords remained the same. All users will be able to login and use Redmine just as before. *Read more...*

Overview

Десктоп апликација каде корисникот ќе ги игра игрите кои ги поседува, и
веб страна која ќе му нуди на корисникот сервиси од типот на: купување на игри,
преглед на игри, читање рецензии на нови игри

 

 

Also available in: Atom